Distrugere planificată

La depășirea termenului legal de păstrare a documentelor, aveți opțiunea de a opta pentru distrugerea planificată a acestora

Confidențialitate

Serviciul de distrugere a documentelor sunt o componentă esențială prin care vă puteți proteja afacerea, informațiile și clienții. Prin eliminarea în siguranță a documentelor sensibile, cum ar fi datele financiare ale dvs. și ale clienților, vă puteți asigura că informațiile confidențiale nu pot fi sustrase de anumite persoane, companii rivale sau alte organizații. 

 

Vă punem la dispoziție o modalitate sigură și fiabilă de a elimina documentele dorite și de a vă proteja compania de riscuri prin respectarea regulilor impuse de GDPR.

Siguranță

Distrugerea documentelor de hârtie se face de obicei prin mărunțirea lor în bucăți mai mici de 5 mm. Acest lucru asigură că documentele sunt complet distruse și nu mai pot fi citite. 

 

Pentru documentele electronice, serviciile de distrugere planificată implică formatarea și rescrierea dispozitivelor de stocare sau distrugerea hard disk-ului care conține datele. Formatarea în sine nu șterge datele, ci doar transmite informația ca acel spațiu este disponibil pentru rescriere, de aceea este necesară și rescrierea. În cazul distrugerii, acest lucru se face de obicei prin demagnetizare, care utilizează un câmp magnetic puternic pentru a face datele de pe dispozitiv inutilizabile.

Sustenabilitate

Reciclarea este o parte importantă a serviciului  de distrugere a documentelor oferit de Arhive GMR. Prin reciclarea hârtiei, o ținem departe de gropile de gunoi și ajutăm la conservarea resurselor naturale. Acest lucru nu numai că aduce beneficii mediului, ci și reduce costurile asociate cu transportul și eliminarea deșeurilor. Reciclarea ne ajută, așadar, să vă oferim prețuri mai bune.

 

Reciclarea devine din ce în ce mai importantă în marketing, deoarece întreprinderile se străduiesc să-și minimizeze impactul asupra mediului și să creeze practici sustenabile. Pe piața competitivă de astăzi, companiile își dau seama de importanța promovării inițiativelor lor ecologice pentru a atrage și păstra clienții.

 

Companiile care arată că le pasă de mediu sunt susceptibile de a fi favorizate față de cele care nu au nicio inițiativă de sustenabilitate în vigoare – acest lucru este valabil mai ales în rândul generațiilor mai tinere care acordă o mare valoare responsabilității corporative.

Certificat de distrugere

Pe lângă impactul asupra mediului, nu este o idee bună ca o companie să arunce documentele vechi la gunoi. Există reglementări legale, atât naționale cât și la nivelul UE, care impun distrugerea în siguranță a multor tipuri de informații: date personale, detalii din cartea de identitate sau pașaport, informații medicale, informații financiare, orice informații despre o colaborare acoperită de un contract de confidențialitate și alte date specifice industriei. Există, de asemenea, și datele propriei companii de luat în considerare. Orice informații pe care afacerea dvs. sau clienții dvs. le-ar putea considera confidențiale nu pot fi pur si simplu aruncate.

 

Serviciul nostru de distrugere planificată înseamnă că veți primi un Certificat de Distrugere pentru a dovedi că deșeurile dumneavoastră au fost eliminate în siguranță, iar tocătoarele noastre puternice înseamnă că nu trebuie să îndepărtați capsele sau agrafele de hârtie. Certificatul pentru distrugerea confidențială a documentelor vă protejează, de asemenea, de potențiala răspundere legală care rezultă din eliminarea necorespunzătoare a documentelor care conțin informații sensibile. Deținerea unei certificări valide demonstrează diligența necesară în numele organizației și poate servi drept dovadă puternică în apărarea împotriva proceselor civile si a altor cazuri legale.

1.

Preluare documente

sau selectarea lor dacă acestea se află în depozitele noastre

2.

Pregătire documente 

prin înlăturarea elementelor de plastic sau alte elemente nereciclabile

3.

Programare distrugător

pentru asigurarea condițiilor de confidențialitate

4.

Distrugere documente

cu ajutorul personalului calificat, respectând normele de siguranță

5.

Colectare deșeuri de hârtie 

și predarea acestora către firma de salubritate specializată în reciclare

6.

Generare certificat 

de distrugere confidențială și trimiterea acestuia către client